Rea! Kaspersky Internet Security 2020, 3 PC, 1 Års Licens Visa större

Kaspersky Internet Security 2021, 3 Enheter, 1 Års Licens

Ny

Bästa tänkbara skydd mot virus, trojaner, skräppost, hackare och annat.

Komplett skydd för 3 användare.

Mer detaljer

5 st i lager

329,00 kr

Mer information

Kaspersky Internet Security 2021 Svensk, 3 Enheter, 1 Års Licens

DIGITAL PRODUKT: Licensen och programfilen skickas till din email.


Fördelar

Skydd mot alla virus och hot på internet

Genom att kombinera en molnbaserad funktionalitet och kraftfull säkerhetsteknik som körs på din dator ger Kaspersky Internet Security ett mer effektivt skydd mot dagens allt mer komplexa hot – så du kan använda internet medan Kaspersky ser till att du, din dator och dina barn har ett bra skydd.

Med unika funktioner som bland annat Safe Money och Secure Keyboard gör Kaspersky Internet Security mer för att se till att du får ut mesta möjliga av internet, utan att kompromissa med din säkerhet.
Upptäcker nya, kommande och okända hot

Det molnbaserade Kaspersky Security Network samlar in data från miljontals deltagares system runt omkring i världen för att skydda dig mot de allra senaste virusen och attackerna med en skadlig programvara. Potentiella hot övervakas och analyseras – i realtid – och skadliga åtgärder blockeras helt, innan de kan orsaka någon skada.
Identifierar misstänkta webbplatser och nätfiskewebbplatser

Kaspersky Internet Security innehåller en mängd tekniker som skyddar din integritet och identitet – inklusive två unika säkerhetsfunktioner för att ange personlig information online:

Secure Keyboard är en ny teknik från Kaspersky. Den aktiveras automatiskt när du öppnar en bank- eller betalningswebbplats – eller när du anger ett lösenord på vilken webbplats som helst – för att säkerställa att den information som du uppger med hjälp av ditt fysiska tangentbord inte snappas upp av tangentbordsloggare
Vårt ultimata skydd består av Kasperskys förbättrade funktion Virtual Keyboard, som innebär att du kan ange din bankinformation med musklick. På så sätt kan tangentnedslagen inte spåras eller stjälas av tangentbordsloggare, hackare eller identitetstjuvar

Om datorns program eller system har sårbarheter som inte har åtgärdats med nya uppdateringar kan cyberbrottslingar och skadlig programvara göra intrång. Förutom att söka efter sårbarheter analyserar och kontrollerar Kaspersky Internet Security de åtgärder som sårbara program vidtar – så att de inte kan orsaka skada.
Funktion för automatisk hämtning och installation – sparar dig tid och energi

Kaspersky Internet Security är helt kompatibelt med Microsofts senaste operativsystem – Windows 10 – och innehåller Microsofts senaste nyheter för IT-säkerhet. Dessutom har vi utvecklat det nya programmet Kaspersky Now som kan användas med Microsofts nya användargränssnitt. Med Kaspersky Now kan du kontrollera datorns säkerhetsstatus och aktivera viktiga säkerhetsfunktioner.

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Kaspersky Internet Security 2021, 3 Enheter, 1 Års Licens

Kaspersky Internet Security 2021, 3 Enheter, 1 Års Licens

Bästa tänkbara skydd mot virus, trojaner, skräppost, hackare och annat.

Komplett skydd för 3 användare.

Skriv din recension