Xbox Live 12 Månader Guld Visa större

Xbox Live 12 Månader Guld

52M-00047

Ny

(XBOX 360 / XBOX ONE)

Mer detaljer

2 st i lager

549,00 kr

Mer information

Som Xbox Live Gold-medlem öppnar sig en helt ny multiplayervärld online, späckad med enastående spelupplevelser - exklusivt för Gold-medlemmar.

Med 12 månaderskortet får du tillgång till ett omfattande spelutbud, förbättrade funktioner för matchmaking, videochatt och videomeddelanden, specialerbjudanden på Xbox Live Marketplace och mycket mer, i hela 12 månader!

Kommunicera - Anslut, spela och tävla med miljontals spelare runtom i världen. Chatta med kompisar via ditt headset eller skicka textmeddelanden med inbjudningar, utmaningar eller glåpord. Snart kan du även skicka videomeddelanden.

Xbox Live marknadsplats - Utvidga din spelupplevelse med kostnadsfria speldemos och trailers, och få nytt spelinnehåll som skins, teman, vapen, kartor och mycket mer.

Med Xbox LIVE kan du hålla kontakten med vänner och familj så att du aldrig missar något. Planera in en Xbox LIVE-fest och ha en kul kväll med filmer och spel tillsammans med familjen och kompisarna. Med Xbox LIVE är det enkelt att vara social.

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Xbox Live 12 Månader Guld

Xbox Live 12 Månader Guld

(XBOX 360 / XBOX ONE)

Skriv din recension