Rea! Xbox Game Pass Ultimate 3 Månader Visa större

Xbox Game Pass Ultimate 3 Månader

Ny

(XBOX ONE)

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

369,00 kr

Mer information

Xbox Live Gold och över 100 konsol- och PC-spel av hög kvalitet. Spela tillsammans med vänner och upptäck ditt nästa favoritspel.

* Aktiv prenumeration krävs; fortsätter tills den avbryts; spelkatalogen varierar över tid. Kräver Windows 10 och en app för att spela PC-spel; se detaljer på xbox.com/pcgamesplan. Se xbox.com/game-pass.

Inkluderar Xbox Live Gold och över 100 konsol- och PC-spel av hög kvalitet. Spela tillsammans med vänner och upptäck ditt nästa favoritspel.

Spela tillsammans med vänner i avancerat multiplayernätverk.
Med nya spel hela tiden finns det alltid något nytt ta itu med.

Spela nya spel då de släpps som Gears 5 eller kritikerrosade indietitlar - plus blockbusters som Metro Exodus och Monster Hunter: World
Om du har befintligt Gold- eller Game Pass-medlemskap uppgraderas de till Ultimate med en konverteringsgrad. Se xbox.com/gamepass.

Få exklusiva medlemserbjudanden och rabatter på upp till 20% rabatt för spel i Xbox Game Pass-biblioteket, plus upp till 10% rabatt på relaterade add-ons och consumables.
Med ett stort antal spel från alla genrer finns det något för alla.

Använd ditt aktiva Xbox Game Pass Ultimate-medlemskap för att spela spel på Xbox One och Windows 10 PC. Inkluderar Xbox Game Pass för konsol, Xbox Game Pass för PC och Xbox Live Gold.

Speltitlar och antal varierar över tiden och efter land. Om ditt medlemskap upphör eller ett spel tas bort måste du återaktivera ditt medlemskap eller köpa spelet för att fortsätta använda eventuella tillägg eller föremål som köpts för ett spel. ISP-avgifter och åldersbegränsningar gäller.

Om du redan är en Xbox Game Pass- eller Xbox Live Gold-medlem kommer ditt medlemskap att konverteras till Ultimate med ett konverteringsgrad. Framtida inlösen av kod med förbehåll för konverteringskvot.

Alla omvandlingar till Ultimate är slutgiltiga. Lär dig hur detta fungerar på xbox.com/gamepass. För PC: nedladdning av app, Windows-uppdatering (ar) och lagring krävs. Systemkraven varierar beroende på spel.

Koder kan inte återbetalas förutom vad som krävs enligt lag. Uppgradera och spara: besparingar baserade på Beräknad Detaljhandelspris för varor som säljs separat; faktiska detaljhandelspriser och besparingar kan variera. Aktiv prenumeration krävs; Spelkatalogen varierar över tiden.

Rabatterbjudanden utesluter titlar inom 30 dagar efter lanseringen; rabatter baserade på Microsoft Store-pris. Vissa rabatter är inte tillgängliga med utvalda titlar. Aktivt Gold- eller Ultimate-medlemskap krävs för att spela gratis spel som du har inlöst.

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Xbox Game Pass Ultimate 3 Månader

Xbox Game Pass Ultimate 3 Månader

(XBOX ONE)

Skriv din recension